Головний зміст

640x480 1385097575Нагадаємо, за рішенням Київського районного суду м. Одеси було взято під варту жінку, яку підозрюють в жорстокому вбивстві своєї п’ятимісячної дитини.
 
 
 
 
 
 
 
 
За даним слідства, 5.11.2015 р. підозрювана повернулась до дому в стані сильного алкогольного сп’яніння, її чоловік теж спав після застілля. П’ятимісячна дитина лежала голодна в своєму ліжечку і голосно плакала, це дуже розлютило жінку. Щоб дитина заспокоїлась, жінка декілька разів ударила її головою о шафу, після чого дитина затихла та у неї носом пішла кров. Злякавшись жінка поклала немовля до краватки, а сама декілька годин ходила по вулиці. Повернувшись додому підозрювана все-таки викликала швидку допомогу. Немовля доставили до лікарні з закритою черепно-мозковою травмою. Лікарі вісім днів боролись за життя дівчинки, однак отримані травми були не сумісні з життям і дитина померла.
 
Завтра, 13.01.2016 р. о 15 год. 00 хв. Київський районний суд м. Одеси буде розглядати клопотання щодо продовження підозрюваній строку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.