Головний зміст

НААУНагадаємо, на засіданні Ради адвокатів України, 17 грудня 2015 року було прийнято рішення про створення Вищої школи адвокатури Національної асоціації адвокатів України.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Наразі, дану установу було офіційно зареєстровано та отримано виписку з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних-осіб підприємців та громадських формувань, переглянути яку можна у матеріалах новини.  Про це повідомляється  на  сайті  НААУ.  
 
Ректором Вищої школи адвокатури призначено Святоцького Олександра Дмитровича. Першим проректором обрано Дроздова Олександра Михайловича.
Також, на засіданні РАУ було затверджено Статут закладу.
 
Основними завданнями Вищої школи адвокатури є: проведення досліджень з історії, організації та діяльності адвокатури, підготовка практичних рекомендацій щодо вдосконалення діяльності адвокатури, впровадження провідних європейських стандартів якості надання правової допомоги, захисту прав адвокатів та гарантій адвокатської діяльності, співпраця з міжнародними правовими інституціями, вивчення та узагальнення механізмів реалізації актів законодавства, наукове забезпечення проведення правової реформи, підготовка наукових кадрів і підвищення їх кваліфікації та інше.