Головний зміст

summer beach compositioКиївський районний суд міста Одеси оголосив вирок обвинуваченим у грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується винятковим цинізмом.

 

 

 За версією слідства, 47-річний чоловік та 32-річна жінка у громадському місці в присутності людей задовольнили свої сексуальні бажання, чим вчинили грубе порушення громадського порядку, що супроводжувалося винятковим цинізмом, поєднаним з демонстративною зневагою до загальноприйнятих норм моралі, проявом безсоромності та грубої непристойності.

Очевидці події зняли це на відео, яке правоохоронці виявили в ході моніторингу соцмереж та новинних сайтів.

Відносно обвинувачених до суду надійшли угоди про визнання винуватості. Розглянувши матеріали справи, суд затвердив вищевказані угоди.

Таким чином, чоловіку призначено покарання у вигляді позбавлення волі на строк 1 рік 6 місяців. Разом з тим, на підставі ст. 75 КК України, його звільнили від відбування покарання, встановивши іспитовий строк в 1 рік.

Жінці призначено покарання у вигляді позбавлення волі на строк 1 рік. Її також звільнили від відбування покарання, встановивши іспитовий строк в 1 рік.

Зазначимо, що вирок суду ухвали не набрав законної сили.

Зображення: freepik.com