Головний зміст

1423224271 sudya2За результатами таємного голосування Вища рада юстиції вирішила внести подання до Верховної Ради України про звільнення ШВЕЦЯ Валерія Анатолійовича з посади судді Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ у зв’язку з порушенням присяги судді.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Вища рада юстиції відклала розгляд дисциплінарної справи за висновком Тимчасової спеціальної комісії з перевірки суддів судів загальної юрисдикції від 10 червня 2015 року № 55/02-15 за заявами Закревської Є.О. від 9 грудня 2014 року, заступника Генерального прокурора України Бачуна О.В. від 5 грудня 2014 року стосовно судді Шевченківського районного суду міста Києва ГРИНЬКОВСЬКОЇ Наталії Юріївни до витребування матеріалів із Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.
 
За результатами таємного голосування Вища рада юстиції вирішила відмовити у внесенні подання до Верховної Ради України про звільнення Льон Світлани Михайлівни з посади судді Ленінського районного суду міста Кіровограда у зв’язку з порушенням присяги судді.
 
За результатами таємного голосування Вища рада юстиції вирішила відмовити у внесенні подання Президенту України про звільнення ЗАХАРЧУК Світлани Степанівни з посади судді Подільського районного суду міста Києва у зв’язку з порушенням присяги судді та направити висновок Тимчасової спеціальної комісії з перевірки суддів судів загальної юрисдикції за заявою Катруші О.М. стосовно вказаної судді з матеріалами перевірки до Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.
 
Вища рада юстиції відклала на 4 лютого 2015 року розгляд дисциплінарної справи за висновком Тимчасової спеціальної комісії з перевірки суддів судів загальної юрисдикції від 24 березня 2015 року № 11/02-15 за заявами Сімонова М.Г. від 18 вересня 2014 року та заступника прокурора Харківської області Стратюка О.М. від 12 грудня 2014 року стосовно судді Червонозаводського районного суду міста Харкова ПРОШУТІ Ірини Дмитрівни.
 
Вища рада юстиції відклала розгляд дисциплінарної справи за висновком Тимчасової спеціальної комісії з перевірки суддів судів загальної юрисдикції від від 7 квітня 2015 року № 17/02-15 за заявою Вельтищева К.Г. від 8 грудня 2014 року стосовно судді Дніпровського районного суду міста Києва ЧАУСА Миколи Олексійовича для витребування адміністративної справи стосовно Вельтищева К.Г. для розгляду в засіданні.