Головний зміст

62006На підставі клопотання Генерального прокурора України 25 лютого 2016 року на засіданні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України було прийнято рішення продовжити строк відсторонення від посади судді Горбатенко О.М.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Так, у зв’язку з притягненням до кримінальної відповідальності Комісія продовжила на 1 місяць строк відсторонення Горбатенко Олени Михайлівни від посади судді Cєвєродонецького міського суду Луганської області.
 
Довідково:
 
Суддя Горбатенко О.М.
 
Рішенням Комісії від 25 грудня 2015 року суддю Горбатенко О.М. відсторонено від посади судді Сєвєродонецького міського суду Луганської області на два місяці.
 
Суддя Горбатенко О.М. підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою статті 368 Кримінального кодексу України, а саме в одержанні службовою особою, яка займає відповідальне становище, за попередньою змовою групою осіб неправомірної вигоди у значному розмірі для себе та третьої особи за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, та в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням службового становища, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди.