Головний зміст

171264Поліцейський, який атестувався, ознайомлюється з висновком атестування, зазначає дату та підпис.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Якщо протягом 5 робочих днів поліцейський, який проходив атестування, не ознайомлюється без поважних причин, що підтверджується документально, з висновком атестування, його результати оприлюднюються на офіційному веб-сайті МВС, Національної поліції України чи відповідного органу поліції.
 
З 3 березня в Одеській області розпочала роботу Апеляційна атестаційна комісія південного регіону.
 
До повноважень Апеляційної атестаційної комісії південного регіону входить розгляд скарг поліцейських на висновки атестаційних комісій Головних управлінь Національної поліції у Кіровоградській, Миколаївській, Одеській та Херсонській областях.
 
Апеляційна атестаційна комісія південного регіону буде складатися, в тому числі, з представників громадськості.
 
Режим роботи комісії буде визначений її головою і передбачає регулярні засідання, а також проведення співбесід з співробітниками, які тимчасово виконують функції керівників підрозділів Національної поліції.
 
Зазначимо, що радник начальника ГУ Нацполіціі в Одеській області Владислав Сердюк наголосив, що майже 50% слідчих відділів поліції міста і області отримали «чорну мітку».
 
У райвідділах ситуація з кадрами близька до катастрофічної. Але проблема в тому, що лави запасних в одеській поліції практично немає. Нестачу кадрів доведеться закривати співробітниками обласного апарату та випускниками університету.