Головний зміст

svtybiukugnun8 липня в Управлінні Патрульної поліції м. Одеси відбувся день відкритих дверей. Прес-служба Київського  районного  суду м. Одеси побачила роботу нової поліції з середини.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Гостям управління продемонстрували роботу і тренування патрульних, їх екіпіровку, провели майстер-класи зі стрільби та бойових мистецтв.
На відкрите тренування запросили всіх бажаючих.
 
Під час екскурсії, відвідувачам показали кабінети, де працюють поліцейські і приймає головний патрульний, розповіли про поліцейські "Пріус". Так, в кожній машині є набір бронежилетів, огороджувальні стрічки, конуси і інші пристосування, зокрема відеокамери, які надягають на патрульних.
 
"Відеокамери дуже хорошого дозволу. Тут є нічний режим, є лазер. На нас скаржаться дуже часто і ця камера є нашим доказом ", - розповів поліцейський Роман Чумак.
 
В кінці екскурсії, кожен бажаючий міг спробувати себе в ролі патрульного - посидіти в машині, приміряти бронежилет або навіть постріляти з холостого зброї в тирі.
 
В управлінні патрульної поліції планують проводити дні відкритих дверей частіше - щоб одесити більше дізнавалися про роботу поліцейських. Адже  головне в роботі нової поліції , це побудувати довіру до своєї роботи. За словами Алли Марченко , «49% людей  довіряють  новій поліції.»
Наступний день відкритих дверей поліцейські хочуть провести у вересні, коли молодь повернеться до міста.