Головний зміст

nabu logoНа офіційному сайті НАБУ розміщено оголошення про проведення відкритого конкурсу у Національному антикорупційному бюро України на посаду Начальника відділу по роботі з громадськістю та ЗМІ Управління зовнішніх комунікацій з посадовим окладом в розмірі 34 800 грн.

 

 

 

 

 

Порядок проведення відкритого конкурсу для призначення на посади Національного бюро визначено наказом Директора Національного антикорупційного бюро України від 11 липня 2016 року N189.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають документи, визначені порядком проведення відкритого конкурсу для призначення на посади у Національному бюро.

Документи для участі у конкурсі подаються шляхом надсилання до Національного бюро (03035, м. Київ, вул. Василя Сурикова, 3, Національне антикорупційне бюро України, з позначенням на конверті "НАБУ" та посади, яку бажає зайняти особа, із зазначеного переліку) протягом 10 календарних днів з дня оприлюднення цього повідомлення на офіційному веб-сайті Національного бюро (www.nabu.gov.ua).