Головний зміст

21882Сайт порталу Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) не витримує кількості запитів, повідомила його голова Наталія Корчак.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
"Реєстрація на порталі nazk.gov.ua не витримує величезної кількості запитів", - написала вона в мережі Facebook.
 
 
За даними Н.Корчак, зараз дочірнє підприємство Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації (Держспецзв'язку) держпідприємство "Українські спеціальні системи", адміністратор системи, веде роботи з розширення пропускної здатності фізичних каналів зв'язку і збільшення обчислювальної потужності серверного обладнання.
 
 
"Система, яку компанія-розробник" Міранда "створила на замовлення ПРООН та яка була передана в НАЗК в липні цього року, незважаючи на численні технічні перевантаження, в даний час сукупно включає майже 42 тис. декларацій", - зазначила вона.
Станом на 15-00 26 жовтня сайт НАЗК не працював.
 
 
Як повідомлялося, глава Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації Леонід Євдоченко відзначав, що проблем з працездатністю серверів реєстру електронних декларацій, які перебувають на базі дочірнього ДП "УСС", не виникне, а працездатність апаратного комплексу здатна витримати до 50 тис. Електронних декларацій.