Головний зміст

1k26cСьогодні, 28.10.2016 року, Київський районний суд м. Одеси продовжив строк тримання під вартою відносно посадової особи Головного управління Державної фіскальної служби в Одеській області, яку обвинувачують у заволодінні чужим майном та підробці документів.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Обвинувальний акт стосовно зазначеної особи, надійшов від прокуратури регіону та був прийнятий судом сьогодні вранці. 
 
Слідством встановлено, що начальник управління - головний бухгалтер ГУ ДФС в області створила злочинну схему привласнення коштів з поточних банківських рахунків фіскальної служби, шляхом підроблення фінансової документації.
 
 
До грошових махінацій бухгалтер залучила своїх родичів, які на той час обіймали посади директора підприємства та інспектора податкового органу.
 
 
Унаслідок злочинних дій за 2014 - 2015 роки обвинувачена та її спільники привласнили близько 3 млн. грн. державних коштів. 
Під час досудового слідства, головного бухгалтера податкового органу відсторонено від займаної посади та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, строк якого закінчується 29.10.2016. 
 
 
Обвинувачена просила суд замінити запобіжний захід на більш м’який, не пов'язаний з триманням під вартою,  посилаючись на своє погане самопочуття.