Головний зміст

IMG 1478 1Сьогодні, 15 грудня, відбулась Регіональна виставка творчих робіт дітей з інвалідністю з нагоди "Дня правосуддя". Організувала захід Всеукраїнська громадська організація інвалідів "Правозахисна спілка інвалідів" за підтримки Одеського апеляційного господарського суду та Господарського суду Одеської області.

 

 

 

 

 

Участь приймали спеціалізовані школи-інтернати та установи для дітей з інвалідністю міста Одеси.

Представниками від Київського районного суду м. Одеси стали секретар суду Рукобратський Олексій та судовий розпорядник Моско Сергій.

 

 

IMG 1517

 

 

Метою проведення виставки стало, перш за все, висвітлення творчих здібностей дітей з особливими потребами, адже для реалізації потенціалу юних дарувань необхідно привернути увагу громадськості.

 

Вітальним словом захід відкрив голова Всеукраїнської громадської організації інвалідів "Правозахисна спілка інвалідів" Олександр Вознюк.

 

Голова Одеського апеляційного господарського суду Морщагіна Наталя та Голова Господарського суду Одеської області Володимир Петров пригостили дітей солодкими подарунками.

 

В свою чергу, гості Одеського апеляційного господарського суду виступили з концертною программою, продемонструвавши свої акторські та хореографічні здібності.

 

 

IMG 1452

 

 

IMG 1445

 

 

IMG 1488

 

 

IMG 1491

 

 

 

IMG 1497

 

 

IMG 1501

 

 

 

IMG 1515

 

 

Після виступів дітям влаштували екскурсію по суду,  де вони змогли відвідати зали судових засідань.

 

 

IMG 1545

 

 

IMG 1547

 

 

 

На завершення Олександр Вознюк, разом з дітлахами організував навчальне судове засідання, метою якого було ознайомленяя гостей з господарським судочинством.

 

 

IMG 1555

 

 

 

IMG 1561

 

 

 

IMG 1578