Головний зміст

Asociaciya suddiv 114 квітня на розгляд Комітету з питань правої політики та правосуддя надійшов Проект Закону про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів № 6232.

 

 

 

Головою ГО «Асоціація слідчих суддів України» Сергієм Чванкіним було ініційовано обговорення вказаного законопроекту за участі суддів, представників від адвокатури, голови правління ГО «Спілка юристів Одеської області» та науковців Національного університету «Одеська юридична академія».

 

Слід зазначити, що в цілому запропоновані  норми  законопроекту є прогресивними та доцільними, але деякі положення все ж потребують доопрацювання.

 

Робоча група дійшла  висновку про необхідність вдосконалення існуючого проекту Закону України «Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів» в частині запропонованої редакції норм ЦПК України.

 

Вже на цьому тижні всі напрацювання будуть направлені до Комітету правової політики та правосуддя, Адміністрації Президента України та Ради з питань судової реформи.