Головний зміст

shevron ZSUСудді Київського районного суду міста Одеси продовжують передають надавати нашим військовим необхідну допомогу і обладнання згідно їх потреб.

 

 

 

 

Сьогодні допомогу отримали військовослужбовці 88-й окремого батальйону морської піхоти, в якому з початку повномасштабного вторгнення несе службу співробітник Київського районного суду міста Одеси. Зараз він залучений до виконання бойових завдань в Херсонській області, де дуже потрібні човни та двигуни до них.

Колектив суду оперативно відгукнувся на запит, і протягом кількох днів наші захисники отримали потужний двигун для човна.

«Окрім щомісячних відрахувань, які ми здійснюємо від своєї заробітної плати, перерахувавши на потреби ЗСУ близько 4 мільйонів гривень, ми надаємо адресну допомогу для посилення боєздатності деяких підрозділів.

Щомісяця на базі суду ми проводимо зустрічі з військовими та дізнаємося про їх нагальні потреби. Отримавши запити від наших військовослужбовців, ми намагаємось максимально оперативно реагувати та надавати допомогу.  

Наші захисники вже отримали від суддівського колективу автомобіль, квадрокоптер DJA MAVIK 3T, який був вкрай необхідний одному з підрозділів, тепловізор, портативну зарядну станцію Anker, декілька акумуляторів для Mavic, Starlink , беспроводну IP-камеру та інше необхідне обладнання.

Нехай те обладнання, яке ми вже передали, допомагає хлопцям нищити окупантів і якомога швидше повернутись до своїх сімей живими та неушкодженими», - зазначив голова суду Сергій Чванкін.

Віримо в ЗСУ і спільними зусиллями наближаємо нашу перемогу!

 

Схожі новини:

Судді надали допомогу захисникам неба

Допомога армії: судді зустрілись з військовослужбовцями

Судді перерахували майже 3 мільйони гривень на підтримку ЗСУ:

Судді забезпечили військових необхідним портативним обладнанням

Судді продовжують забезпечувати військових необхідним обладнанням