Головний зміст

ЄДРСРПрацівникам Національного антикорупційного бюро України надано  повний  доступу до Єдиного державного реєстру судових рішень.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Це передбачено  Постановою Кабінету Міністрів України від 1 липня 2016 року № 400, якою внесено зміни до Порядку ведення Єдиного державного реєстру судових рішень, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2006 року № 740.
 
Дозвіл на отримання такого доступу, а також його анулювання, здійснюється на підставі рішення директора Національного антикорупційного бюро України.
 
Перегляд електронних копій судових рішень у повному доступі передбачає можливість одержання та використання інформації, що міститься в такому Реєстрі, зокрема відомостей, які не можуть бути розголошені у відкритих для загального доступу судових рішеннях.
 
Таким чином, зазначений Порядок приведено у відповідність до вимог Закону України "Про Національне антикорупційне бюро України", згідно з нормами якого Національне антикорупційне бюро України має прямий доступ до автоматизованих інформаційних і довідкових систем, реєстрів та банків даних, держателем (адміністратором) яких є державні органи або органи місцевого самоврядування, користується державними, у тому числі урядовими, засобами зв'язку й комунікацій, мережами спеціального зв'язку та іншими технічними засобами.