Головний зміст

narkНа  офіційному сайті НАЗК розміщено інформацію щодо реєстрації в системі е-декларування  наступного змісту.
Шановні користувачі інформаційно-телекомунікаційної системи «Єдиний державний реєстр декларацій  осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
На електронну адресу служби підтримки Національного агентства (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) звертаються суб’єкти декларування з питанням про неотримання листів-підтверджень про реєстрацію в Системі.
 
Національне агентство повторно звертає увагу користувачів на те, що неотримання підтвердження від Системи відбувається через те, що деякі суб’єкти декларування використовують поштові скриньки російських серверів.      
 
Проведений аналіз свідчить,  що   поштові скриньки, які знаходяться на поштових серверах Російської Федерації  та  мають вигляд  ХХХ@XXXX.RU, блокуються відповідними серверами. Національне агентство з питань запобігання корупції рекомендує використовувати при реєстрації поштові скриньки, які  створені на поштових серверах України.
 
Також просимо суб’єктів декларування, під час реєстрації в Системі, уважно вказувати адресу електронної пошти. У разі допущення помилки у адресі електронної пошти, для її зміни необхідно звернутися до служби технічної підтримки: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.