Головний зміст

femida detyamСьогодні, 31 січня 2018 року, Київський районний суд м. Одеси обрав підозрюваному у скоєнні кримінального правопорушення відносно працівника поліції запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту (ч.2 ст. 345 КК України).

 

 

 

 

 

За версією слідства, 28.01.2018 о 12 годині 40 хвилин підозрюваний знаходився в стані алкогольного сп’яніння по вул. Академіка Корольова в м. Одесі.

Знаходячись в громадському місці, чоловік висловлювався нецензурною лайкою, здійснював образливе чіпляння до громадян, проявляючи своїми діями явну зневагу до суспільства та норм моралі.

Вказані дії були помічені екіпажем патрульної поліції, які несли службу з патрулювання території Київського району м. Одеси на автомобілі «Тойота Приус».

Підозрюваний був зупинений правоохоронцями, проте, через свою агресивну поведінку та опір останнім був доставлений до Таїровського ВП Київського ВП в м. Одесі для складання адміністративних матеріалів.

Перебуваючи за вищевказаною адресою, а саме у службовому приміщенні кімнати прийому громадян, підозрюваний навмисно наніс удар лобною частиною голови в обличчя працівнику поліції.

Своїми діями чоловік спричинив правоохоронцю легкі тілесні ушкодження.

Таким чином, суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту до 29.03.2018 року.

 

Звернемо увагу, що ухвала слідчого судді ще не набрала законної сили.