Головний зміст

ded0f6Президент Петро Порошенко відвідав Державну службу спеціального зв’язку та захисту інформації України (ДССЗЗІ), де ознайомився із можливостями сучасної комунікаційної технології захищеного зв’язку.

 

 

 

 

 


Глава держави випробував систему захищеного відеоконференц-зв’язку, зателефонувавши голові Чернігівської обласної державної адміністрації Валерію Кулічу, який поінформував Главу держави про поточну ситуацію в області.


Президент зазначив, що використання захищеного конференц-зв’язку розширює можливості ефективної координації та взаємодії з регіонами України та наголосив, що «в умовах війни, інформація, яка буде передаватися цими каналами зв’язку буде захищена від тих вух, для яких ця інформація не передбачена».


Петро Порошенко наголосив на потенціалі захищеного відео-конференц зв’язку. «Це створює нові можливості для покращення координації нашої роботи з регіонами. І не лише з губернаторами. Коло абонентів в областях буде значно розширено», - підкреслив Президент.


Главі держави були продемонстровані виїзні вузли зв’язку та засоби урядового польового зв’язку. Окрема частина програми була присвячена перспективам нових інвестиційних проектів в Україні.