Головний зміст

ADgSFjcorp821 липня розпочався прийом документів для участі у конкурсі з обрання членів Ради громадського контролю при Національному антикорупційному бюро. Відповідне оголошення розміщене на сайті Бюро.

 

 

 

 

 


П’ять членів РГК будуть обрані замість тих, чиї повноваження достроково припинені, і працюватимуть у Раді громадського контролю до завершення повноважень її чинного складу, а саме – до червня 2017 року.


Своїх кандидатів для участі в конкурсі з формування складу РГК можуть подавати громадські об’єднання, статутна діяльність яких пов’язана із запобіганням та протидією корупції. Деталі організації та проведення голосування визначені Указом Президента України №272/2015 «Питання Ради громадського контролю при Національному антикорупційному бюро України», ознайомитися з яким можна на сайті Бюро.


Документи для участі у конкурсі приймаються з 21 по 29 липня 2016 року включно на електронну пошту:

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Відкрите рейтингове онлайн-голосування за кандидатів до РГК відбудеться на офіційному веб-сайті НАБУ 4 серпня 2016 року – з 09.00 до 21.00 години. Взяти участь у голосуванні зможуть громадяни, які проживають на території України.


Результати голосування із зазначенням обраних членів Ради громадського контролю будуть розміщені на офіційному веб-сайті НАБУ не пізніше 11 серпня 2016 року.


Нагадуємо, Рада громадського контролю при НАБУ відповідно до Закону України «Про Національне антикорупційне бюро України» забезпечує прозорість та суспільний контроль за діяльністю Бюро. Члени РГК обираються раз на рік і входять до складу конкурсних та дисциплінарної комісій НАБУ.