Головний зміст

cb1f5d62a2eacf7d094cd658ffae34db1478084995Сьогодні, 5 липня 2017 року, слідчий суддя Київського районного суду застосував відносно підозрюваного у скоєнні грабежу запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

 

 

 

 

 

 

Так, згідно ухвали слідчого судді, 14 червня 2017 року підозрюваний, через незачинені на замок вхідні двері, проник в службове приміщення навчально-виховного комплексу «Чорноморський центр освіти», що розташований по вул. Танкерна в м. Одесі.

 

 

За версією слідства, чоловік підозрюють в тому, що він проник в спальне приміщення дитячої групи «Золушка», звідки таємно викрав: мобільні телефони «IPHONE 5», «CUBOT» та сім-карти до них, шкіряне портмоне та грошові кошти.

 

Однак, на виході із приміщення підозрюваний був помічений однією із потерпілих, яка намагалась його зупинити. Проте чоловік, утримуючи при собі зазначене майно, зумів покинути місце вчинення кримінального правопорушення.

 

Потерпілим була заподіяна матеріальна шкода на загальну суму 12800 гривень.

 

Зазначимо, що чоловік раніше вже був засуджений Приморським районним судом м. Одеси за скоєння крадіжки та грабежу.

 

Отже, суд застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів, тобто, до 02.09.2017 року.

 

Звернемо увагу, що на ухвалу слідчого судді протягом 5 днів може бути подана апеляційна скарга.