Головний зміст

iznasilovanieВзято під варту чоловіка, якого підозрюють в зґвалтуванні та розбійному нападі на дівчину. Таке рішення ухвалив Київський районний суд м. Одеси.

 

 

 

 

 

 

 

Досудовим слідством встановлено, що 15 липня, в м. Одесі, потерпіла разом зі своєю подругою повертались з кафе додому. Біля залізничного вокзалу до подруг під’їхав молодий чоловік на «Аudi A4» та запропонував їх підвезти.

Дівчини погодились, сіли в автомобіль та спочатку відвезли додому подругу потерпілої, яка заплатила за проїзд 50 грн. Везучи потерпілу, водій зупинився на заправці та придбав дві кави для себе та дівчини, попередньо добавивши в каву потерпілої невідому речовину.

Після трьох ковтків кави, дівчині стало зле і вона попросила зупинити автомобіль на вул. Ак. Корольова. Потерпіла пам’ятає лише те, що вона задихалась і втрачала свідомість. Коли дівчина приходила до тями, оголений чоловік наносив їй удари.

Зв’язавши дівчині руки, чоловік заволодів золотим ланцюжком дівчини вагою 10 грам, грошовими коштами в сумі 2000 грн., мобільними телефонами «iPhone 6» та «Samsung Galaxy 5», на загальну суму 36 000 грн.