Головний зміст

vimage1 114 квітня 2017 року слідчий суддя Київського районного суду м. Одеси задовольнив клопотання сторони обвинувачення та взяв під арешт дівчину, яка підозрюється у шахрайстві.

 

 

 

Так, за матеріалами слідства, 5 квітня 2017 року підозрювана разом із невстановленою особою взяли в оренду квартиру строком на 2 доби, яка розташована на вул. Адміральський проспект в м. Одеса.

 

Того ж дня дівчата розмістили в мережі Інтернет, на ресурсі «OLX», оголошення про здачу вищезазначеної квартири в довгострокову оренду.

 

Потерпілий, не підозрюючи обману, зателефонував за номером, вказаним в оголошенні, та домовився про довгострокову оренду квартири.

 

Підозрювана представилась власницею квартири та переконала чоловіка в законності здачі житлової площі, після чого потерпілий передав дівчині грошові кошти в сумі 8000 грн.

 

Слідчий суддя, дослідивши матеріали, задовольнив клопотання та застосував до 20-ти річної підозрюваної запобіжний захід у вигляді домашнього арешту строком на 2 місяці.

 

На підозрювану покладені наступні обов'язки: знаходитись за місцем проживання в період доби з 20:00 до 08:00; прибувати за кожною вимогою до слідчого, прокурора, слідчого судді чи суду; не відлучатись за межі м. Одеси та повідомляти про зміну місця проживання слідчого, прокурора, слідчого суддю чи суд.