Головний зміст

ec3d9f3cf1a7f6db16cdf4df33591c494aca68b4Київський районний суд м. Одеси взяв під варту чоловіка, якого підозрюють у зберіганні наркотиків у великих розмірах з метою збуту.

 

 

 

 

 

 

Чоловік підозрюється в тому, що за допомогою мережі Інтернет, знаходячись біля парку ім. Горького в м. Одеса, незаконно придбав з метою збуту наркотичні засоби у великих розмірах – амфетамін та кодеїн.

В той же день чоловік незаконно перевіз вищезазначені наркотичні засоби на громадському транспорті з метою збуту на вул. Ак. Корольова в м. Одеса.

Проте, вже невдовзі підозрюваний був затриманий працівниками поліції, які в нього виявили і вилучили вищезазначені наркотичні засоби.

Слідчий суддя, розглянувши матеріали та заслухавши думку сторін, задовольнив клопотання сторони обвинувачення та застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів. Також для чоловіка був визначений розмір застави - 128 тис грн.

У разі доведення вини підозрюваного, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.