Головний зміст

varta5 травня 2017 року слідчий суддя Київського районного суду м. Одеси задовольнив клопотання сторони обвинувачення та обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

 

 

 

 

Так, згідно матеріалів клопотання, чоловік підозрюється в тому, що в березні 2017 року прийшов на Новогородське (Таїровське) кладовище, яке розташоване на перехресті просп. Маршала Жукова та просп. Академіка Глушка в м. Одесі та здійснив наругу над могилою.

 

За допомогою пилки по металу, молотка і лома підозрюваний осквернив пам’ятну скульптуру з бронзи у вигляді дитини, а саме, відпиляв голову та ліву руку скульптури.

 

Вказані частини підозрюваний таємно викрав, чим спричинив матеріальний збиток на суму 35420 гривень.

 

Крім того, 7 квітня 2017 року, чоловік повторно прийшов на вказане кладовище та знову осквернив іншу пам’ятну скульптуру, відпилявши та викравши голову та ліву ногу скульптури, чим спричинив матеріальний збиток на суму 63733 гривні.

 

Зазначимо, що чоловік раніше був 5 разів судимий за скоєння крадіжок: Іллічівським міським судом Одеської області, Київським районним судом м. Одеси та 3 рази Овідіопольським районним судом Одеської області.

 

На даний час він звільнений від відбуття покарання з випробувальним строком на 3 роки.

 

Таким чином, розглянувши матеріали клопотання, слідчий суддя обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів.