Головний зміст

IMG 6121Сьогодні в Київському районному суді міста Одеси відбулась приємна зустріч – до суду завітали учні 5-го класу ОНВК гімназія №7.

 

 

 

 

 

Школярі із цікавістю розглядали приміщення суду, ставили запитання та розповідали суддям про цікаві ситуації зі свого життя.

IMG 6096

IMG 6124

Суддя Геннадій Войтов розповів учням про свою суддівську діяльність та найцікавіші справи з практики.

Діти захоплено слухали про види злочинів та притягнення до відповідальності за їх скоєння. Після цього учні мали змогу відвідати судове засідання під головуванням судді Геннадія Войтова.

IMG 6128

Судом розглядалась справа за обвинуваченням чоловіка у скоєнні крадіжки. Школярі на власні очі побачили процес здійснення судочинства, вони стали свідками допиту обвинуваченого та винесення йому вироку.

IMG 6145

Судді Любов Калініченко, Володимир Петренко та Оксана Куриленко розповіли учням про роботу суду: для чого потрібен суд та які справи він розглядає.

IMG 6135

Судді акцентували увагу учнів на тому, що зараз за них відповідають батьки та у разі порушення законодавства штрафи будуть платити саме вони. Також вони закликали дітей дотримуватися загальноприйнятих правил поведінки в суспільстві.

 IMG 6139

IMG 6142

IMG 6150