Головний зміст

 

15923Київський районний суд м. Одеси залишив під вартою підозрюваних у жорстокому вбивстві жінки, яка працювала майстром  манікюру. Запобіжний захід продовжено до 24 лютого 2017 року, у звязку з необхідністю проведення великої кількості експертиз в рамках досудового розслідування.

 

 

Нагадаємо, що у скоєнні злочину підозрюється сімейна пара.

 За даними слідства, загибла працювала майстром манікюру та педикюру. До неї на корекцію манікюру на 28.09.2016 р.  близько 11 год записалась її постійна клієнтка, яка прийшла не сама, а зі своїм чоловікам. Жінка працювала в квартирі в якій сама мешкала, в місті Одесі по вул. Комарова.

 Подружня пара завчасно підготувалась до злочину, взявши з собою металевий предмет. Дочекавшись коли жінка закінчить манікюр, підозрюваний підійшов ззаду та наніс їй удар металевим предметом по голові.  На крики потерпілої відреагували сусіди, які і викликали поліцейських.

 Зловмисники, побоюючись, що їх можуть викрити, вирішили позбавити жінку життя. Підозрювані нанесли потерпілій 12 ударів по голові, після чого задушили жертву мотузкою.

 Після того, як жінка перестала подавати ознаки життя, з неї зняли  золотий ланцюжок,сережки та перенесли тіло в кімнату на ліжко, накривши ковдрою.

  Близько 12 год 30 хв до квартири постукали працівники поліції та наполегливо вимагали відчинити двері. Подружня пара не розгубилась: жінка через зачинені двері заявила, що вона є власницею кватири та між нею і чоловіком відбулась сімейна сварка. В той час, як підозрювана вела перемовини з працівниками поліції, чоловік встиг вимити руки та переодягнутись  в одяг потерпілої.  

Як тільки чоловік вийшов з квартири, його затримали співробітники поліції.  У відділку встановили його особу та переконавшись, що він не притягується до кримінальної відповідальності та не перебуває у розшуку, відпустили.