Головний зміст

42908Київський районний суд м. Одеси ухвалив вирок стосовно уродженця Грузії, який обвинувачується у незаконному заволодінні транспортним засобом та крадіжці.

 

 

 

 

 

Так, згідно вироку суду, 11 жовтня 2014 року обвинувачений, знаходячись по вул. Варненська в м. Одесі, шляхом пошкодження замку лівої передньої двері, проник в салон автомобіля «NISSAN Primera».  За допомогою наявної в нього викрутки привів двигун автомобіля в робочий стан та поїхав.

 

Таким чином, обвинувачений незаконно заволодів вказаним транспортним засобом та зник з місця скоєння кримінального правопорушення.

 

Вартість автомобіля з урахуванням зносу становить 45000 гривень.

 

Крім цього, 9 листопада 2014 року громадянин Грузії, знаходячись по пр. М. Жукова в м. Одесі, таємно викрав два реєстраційні номерні знаки, встановлені на автомобілі марки «OPEL Astra», чим спричинив потерпілому матеріальний збиток на суму 134 гривні 58 копійок.

 

В цей же день, чоловік викрав аналогічним чином реєстраційні номерні знаки, встановлені на 12 інших транспортних засобах.

 

Зазначимо, що уродженець Грузії раніше вже був засуджений Київським районним судом м. Одеси за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України.

 

Отже, суд визнав чоловіка винним у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 185, ч. 1 ст. 289 КК України та, приєднавши невідбуту частину покарання за попереднім вироком, призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на строк 3 роки 7 днів.

 

Звернемо увагу, що вирок суду ще набрав чинності.